Usa una connexió sense xifrar

Anuncis classificats

Anuncis rotatius

Serveis de publicitat

Formulari de contacte

English

Castellano


Altres serveis

Chat

Postals de franc

Anglès gratuït

Intercanvi d'enllaços

Dites

El racó de l'escriptor

Servei de blogs

Llista top ranking

Fòrum d'idiomes


 
Polseguera

Resum breu dels nostres serveis de publicitat

 

A mesura que passa el temps, els nostres portals són més visitats. A més a més, algunes de les possibilitats de publicitat que oferim són gratuïtes.

En primer lloc, tenim un directori i cercador general en Polse.org. El directori s'organitza per categories i disposa d'opcions de recerca. Remetre'ns el teu recurs no et costarà res.

En Polseguera.net trobaràs un directori comercial, en el qual s'accepten recursos gratuïtament en català només. A més, hi oferim opcions interessants per a promocionar el teu negoci.

Pots així mateix participar en la nostra llista top ranking en Polseguera.com. Cal posar un enllaç de text o una imatge en la teua web perquè els visitants et puguen votar.

En Polseguera.com hi ha un directori d'intercanvi d'enllaços. Tingues present que sol·licitem un enllaç en canvi en aquest directori

Els anuncis classificats d'aquest portal són de franc també. Has d'enregistrar-te, però açò només t'ocuparà un parell de minuts.

Si prefereixes anuncis rotatius de text o HTML, fes una ullada als nostres preus. Són molt temptadors.

Fins i tot pots comprar crèdits en el nostre directori comercial. Els recursos amb més crèdits es mostraran en les posicions més destacades dintre la categoria on es troben. Els crèdits no caduquen. Nota que els crèdits no es tenen en compte en les recerques.

D'altra banda, accepten el pagament de la publicitat mitjantçant una comissió per la venda dels productes o serveis que es venguen a través de la nostra publicitat. Visita Descripció i objectius per a més detalls.

Moltes gràcies.

Polse(guera)

© Tots els drets reservats www.polse.net (Polseguera)
info@polse.net